Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе всичко успяхме да направим като промени в

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе всичко успяхме да направим като промени в
Коментари Харесай

Бабикян: На езика на тотото, от 10 мечтани промени в Изборния кодекс, направихме само три заради бързането

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Не всичко успяхме да създадем като промени в Изборния кодекс. Да се вършат промени, когато има малко време преди избори, тъкмо противоположното е, хубаво е да се вършат задоволително дълго време преди избори, с цел да не бъдат под напора на идните избори правени измененията в изгода на този, който е на власт. Но за зла орис, мандатът, нали виждате какъв брой се оказа късичък, тъй че няма по какъв начин измененията да не са тъкмо преди изборите.

Това съобщи депутатът от " ИзправиСЕ/Мутри вън " Апрман Бабикян в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

Ако нямаше избори,  може би щеше да има и задоволително време, тъй че тука малко е като кокошката и яйцето ситуацията, само че въпреки това съм склонен, че можеше да се създадат доста по-детайлни и доста по-дълбоки промени в Изборния кодекс. Ако приказваме на някакъв фиктивен тото език, от 10 мечтани неща, може би тук към три успяхме да създадем и това по никакъв начин не е приемлив резултат, най-вероятно от бързане. Тоест, с цел да се получи качествена законодателна продукция, се изисква време, сподели още Арман Бабикян. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР